.

.

New
vrući zrak povezujući šavovima zavarivanje Stand strojevi

vrući zrak povezujući šavovima zavarivanje Stand strojevi

HRK 3630.00
HRK 3989.34

Količina robe
Dostupno na zahtjev


Model : LC-3000 A
Dijelovi aparata za zavarivanje vrućim zrakom
1. gumb za uključivanje
2. priključak za napajanje
3. ručka za upravljanje ručka pomični kotač
4. gumb za trud
5. ručka za regulaciju brzine
6. ručka za regulaciju vjetra
7. ručka
8. vezni kabel
9. ljuska krila
10. toplinska pištolj
11. davač povratne temperature
12. mlaznica
13. Press-kotač
14. praktični prikaz temperature
15. postavite prikaz temperature
16. gumb za uključivanje temperature
17. tipka za isključivanje temperature
Ovaj proizvod za ПВК, PE i drugih materijala može biti vruće расплавом pokrivene ravnini membrane конструированную za povezivanje.
Prilikom ispisa inkjet printer polja, od ekrana, potrebno je podijeliti nakon ispisa liniju, kao i ispis poboljšana pomoću ruba zaslona, strane Qian, kabela, обернутого u konopa i tako dalje, tradicionalno se koristi 502 i njegovi derivati ljepilo i ostali ljepilo sredstva, koji imaju mnogo nedostataka, a to je : postoji laminirano spor, snaga ljepljenja nije dovoljno, ekran lako se isprljaju, niska efikasnost, teško je shvaćeno i jednostavan za rad, напрасная gubljenje vremena, dok je spojen na veliki stan širini potrebni su veliki radni prostor. Konkretno, jednostavno nadutost plikovi nakon razdoblja bora, приводящего na neravnom terenu zbog velike temperature zraka, kada je učinak низкотемпературного lijepljenje više nesretan.
Koristite nikakvu ljepilo šivanje tkanine zavarivanje (naziva se vrućim zrakom zavarivanje), može uspješno riješiti te mnoge probleme, ukloni korištenje ljepila, uštedjeti nevolje i vrijeme bili pohranjeni pokrajinski mjesto, s bilo kojeg tkiva, lako boxlike krpom, цепами čistog platna i tako dalje, Više nisu ograničeni na visoke dogovoru dužina platforme, dok je relativno male površine može se zagrijava na svoju radnu površinu ili raditi u bilo koje vrijeme, na primjer : do 100 metara zglobova može biti osoba koja je u prostoru od 50 četvornih domaćih zadaća .
Ovaj proizvod se temelji na metodi zavarivanje vrućim zrakom, pomoću načela самоходного vruće veze, nakon treninga, nakon velikog broja kontinuiranog poboljšanja, strojevi za montažu motora s visokim okretnim momentom, precizno zupčanika, toplinski otporne gume parni kotača, završnu nehrđajućeg čelika, high-end vrućeg zraka ključne dijelove uzeti drugi povećanjem, tako čvrste i jednostavne, modularni dijelovi strukture su i jednostavni za održavanje.
Stroj je mali, lagan, teži svega 15 kg, s promjenjivom brzinom i stalnim karakteristikama самоходного питателя, jednostavnost uporabe, zavisi samo od pojedinca operativne vještine i fleksibilnost.
Nedostatak ljepila povezivanje, podesive brzine temperature, sa senzorom temperature povratne informacije u realnom vremenu kontrolu i temperatura kontrolu (obično je to tržište отрегулировал napon struje, regulira brzina vjetra, temperatura ne постоянн). Bez obzira koliko dugo ekran, učinak zavarivanja zaslona ne promijeni
Dodatna OPREMA
1.kabel za napajanje dužine 10 am
2. grijač
3. video-cd
4. radni disk
pakiranje :
Jamstvo : 12 mjeseci
Pakiranje Detalji

Više detalja

Učestalost:
Frekvencija 50-60hz
Broj Modela:
LC3000A
Korištenje:
zavarivač PVC banner, fleksibilni PVC banner zavarivanje
Težina:
12
Dimenzije:
Vanjske dimenzije 485*285*280 mm
Područje Zavarivanja:
Volumen zraka 21м3/h
Širina zavarivanje :
0-50mm
Debljina vara :
3mm
Struja:
ključne riječi:
Upotreba:
Обеспеченное aftermarket:
Raspon temperature:
Garancija:
jedna godina
snaga:
Sva snaga 800-1600 W
Nedavno

Izbor kupaca