.

.

New
E708 Q2 Q1 070WP03S CLAA070WP03

E708 Q2 Q1 070WP03S CLAA070WP03

HRK 175.00
HRK 240.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev


[o znaku]
Cijeli dijete je prošao strogu kontrolu kvalitete, ali ne može jamčiti oštećenja djeteta u procesu transporta. Dakle, prije nego što potpišete svoje dijete, molimo, savjetujte se s osobljem logističke tvrtke. Ako dijete ne odgovara ili dijete oštećena, molimo vas, ne potpisati, a kontaktirajte nas na vrijeme . Potpišite da ste prepoznali izgled djeteta neoštećena, kompletan pribor i u skladu s vašim zahtjevima. Ne uzimajte proizvod nakon primitka proizvoda, boja, stil, pribor i druga pitanja se ne vraćaju zahtjevima. Hvala na razumijevanju
[test instalacija]
Ovaj shop-LCD zaslon osjetljiv na dodir proizvodi nakon primitka gosti prvo u testu nije suza zaštitnu foliju ispod spremište strojeva, da isključite ekran, a zatim na aktiviraj test, inače je proces preuzimanja u procesu smjene zaslona lako выжечь matičnu ploču) ako postoji jaz film liniju očite nabora utjecaj dvije prodaje ne odnosi na području povratka, pribor nisu navedeni u jamstvu. Ako vratio proizvod, molimo vas, sačuvajte ga. Nije u REDU ekran bez oštećenja možemo osigurati zamjenu
- sve naše dječje niske prodaju, Prijevoz iz razdoblja zamjene dijete, rok za popravak od strane kupca.
[ocjena]
- nakon završetka ponude, molimo vas, organizirajte test dijete što je moguće prije, i (ne postoji greška u testu nakon dijete) za Taobao pravodobno potvrdu i procjena, mi pridajemo veliki značaj vašem pravu da biste dobili vaše pohvale; naši proizvodi su male, Molimo potvrdite problema kvalitete proizvoda u roku od 3 dana nakon primitka robe potvrdite primitak. Zahvaljujemo na razumijevanju! Kupci koji robu za više od 4 dana, ne će se smatrati отказавшимися od garancije i vraćenih usluge!
Molim vas, dopustite kupcima kupovinu dati objektivnu i nepristranu ocjenu procesa transakcije ili nakon primitka robe, ako imate bilo kakve pritužbe i prijedloge, moramo prvo poslati e-mail ili telefon ili želite stupiti u kontakt s vlasnikom, vlasnik će pravo rješenje, molimo vas, provjerite riješiti ponovnu procjenu; hvala vam puno! Nema razloga za siromašne, trgovina neće dati aftermarket! Nakon usvajanja navedenih točaka smatra se prihvaćanjem!
[pošta]
(1). robna ekspresne dostave : Yuantong express, ako postoji još jedan način isporuke i vlasnik telefona, molimo učlanite se u dosluhu s, Sam shop, da bi drugi aranžman za Express-Mail, inače propust slučajan.
(2). Rok isporuke : prihvatite opskrbu ne познее 1 dan nakon naknadu. Ujutro uobičajena plaćanje, a zatim stiže istog radnog dana ili na dan isporuke.
(3) izražavanje u Hubei, Guangdong, Jiangxi, general () 1-2 dana stigao u udaljenim područjima u cjelini express 3-4 dana dolaska, fotografirana nakon što je potrebno izmijeniti cijene, molimo kontaktirajte vlasnika, a zatim platiti, hitno prijatelji mogu odabrati SF za plaćanje .

Više detalja

brend:
ланжуу
Tip Proizvoda:
Tablet LCD zaslon
Klasifikacija Boja:
A B C
Nedavno

Izbor kupaca