.

.

New
Pkjg-EB689 Counter Top Electric Lava Rock Grill/for Commercial Kitchen

Pkjg-EB689 Counter Top Electric Lava Rock Grill/for Commercial Kitchen

HRK 2538.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev


PK-JG-689 Counter Top Electric Lava Rock Grill/for Commercial Kitchen
Pitanje o pečenju
Roštilj (često se naziva tavi) ima stan grijana površina koja se koristi za brzu pripremu hrane u kratkoročne ugostiteljskih objekata i restorana. Roštilj se može kupiti kao samostojeća jedinica, kao dio radne ploče, kako taj model ili kao modularni blok za postavljanje na stalak opreme. Nedavno su proizvedeni roštilji, koji se može spustiti na stol od nehrđajućeg čelika, stvarajući glatku, lako очищаемую kuhanje zona.
U ustanovama grill-barovi se koristi za pripremanje različite hrane, uključujući i odreske, kotleta, omlet, palačinke i pirjano povrće. Industrija brze hrane često koristi roštilj i фритюрницу za pripremu bilo vruće hrane. Roštilji se mogu kupiti za postavljanje na postolje s kotačićima što olakšava čišćenje ih nakon isključivanja pecenje na kraju radnog dana. Pravila zaštite od požara zahtijevaju automatskih uređaja za gašenje zbog visoke temperature i prisutnosti zapaljivih podmazivanje.
Pribor za roštilje ograničeni na različite načine montaže opreme, kao što je već spomenuto. Roštilji, kupljene kao dio dijelu asortimana, mora biti opremljen sa разбрасывающими ploče sa svake strane, da kuhar mogao lako nositi sa sirovih sastojaka i приготовленными proizvodima. Kromirani roštilji su popularni zbog lakoće čišćenje površine nakon isključivanja pecenje.
Primarna uporaba u prehrambenoj industriji
U restoranu kratki izbornik roštilj koristi se gotovo za sva jela doručak. Na ručak su hamburgeri, hot-dog, odrezaka, sendviča na žaru i mnoge druge proizvode brze hrane, pripremaju se brzo i učinkovito na žaru. U svim vrstama prehrambenih objekata roštilj je iznimno vrijedan element opreme pomoću koje se može pripremiti na mnoge različite vrste hrane.
Definicija kapaciteta i veličine
obično ih kupuju, širine 2,3,4,5 ili 6 metara (610, 915, 1220, 1525 ili 1830 mm). Udaljenost od prednje do stražnje površine pecenje obično iznosi od 21 do 34 cm (od 530 do 860 mm), neto od uskog korita, koji se nalazi duž prednjeg ili stražnjeg ruba za prikupljanje masti. Najviše rangirani po broju hamburgera na sat, koje možete kuhati. Ovaj standard performansi kuhanje obično je u rasponu od 400 hamburgera na sat za 24-inčni (610 mm) roštiljanje do 2400 hamburgera na sat za 6-noge (1830 mm) roštiljanje.
Velike roštilji obično imaju jedan disk management i termostat za svakih 12 inča (305 mm) površina roštilja. Ova funkcija vam omogućava kuhar imati različitu temperaturu površine na nekoliko mjesta pecenje, tako da različiti proizvodi mogu biti kuhani u isto vrijeme. Na primjer, pečena jaja, kobasice i palačinke možete pripremiti istovremeno na žaru promjera 4 ili 6 metara (1220 ili 1830 mm).

Više detalja

identitet:
CE
Napon Struje (U):
220V
Broj Modela:
PKJG-EB689
brend:
PERFORNI ПРОЕКТИРОВАННОЕ NA PERFOM
Snaga (W):
800 W
Funkcija:
COOKIMG
Kapacitet:
2.1-3Л
snaga:
801-1000W
Nedavno

Izbor kupaca