.

.

New
honglue Motocikl skuter modificirana prekriva Poklopac za točak HONDA YAMAHA SUZUKI 10-inčni bubnja kočnice kotača instalacija

honglue Motocikl skuter modificirana prekriva Poklopac za točak HONDA YAMAHA SUZUKI 10-inčni bubnja kočnice

HRK 147.00
HRK 154.68

Količina robe
Dostupno na zahtjev


Novi proizvod!
To je novi proizvod za Honda Yamaha Suzuki sekcije 50cc skuter, ali može biti instaliran samo bubanj kočnice kočioni motor može biti instaliran. Materijal ovog proizvoda-plastika, boja-izolacija oplata. Ambalaža predstavlja četiri prednje i stražnje strane poklopca glavčine, koji su prednjih kotača 2, stražnji kotač 2. Uključujući set vijaka i matica. Boju možete odabrati plava, srebrna, zlatna, crvena. Naravno, srebro je najveći broj dionica broj drugih boja inventara nije jako adekvatno, pa vas molimo da obavijestite da prije kupnje o odabiru boje.
Instalacija : prvo, najprije uklonite prednji i stražnji kotač motocikla s prednje vilice i stražnjeg položaja motora, skinite kotača, očistite vodu i sredstva za čišćenje. Zatim poklopac glavčine montira se na ključnu dio glave, ovaj poklopac kotača prilikom instalacije, imajte na umu da ona ima prednji i stražnji заполняющее rupu gume, pa ga je lako prevariti. Stoga se pri montaži treba imati na umu da guma mora biti povezan s заправочным otvor za zaključavanje. Prednji kotač se sastoji od poklopca glavčine, slično kao na rupu privremenog prijenosa i veliki закругленного колпака glavčine, koji je postavljen na prednji kotač. Stražnji kotači imaju dvije velike zaobljene колпака glavčine, koje su postavljene na stražnjem svijet položaju. Prilikom postavljanja poklopca glavčine nježno pritisnite gumb za uključivanje na poklopac kotača. Nakon instalacije poklopca glavčine s obje strane, molimo vas, poravnajte rupu za vijak i otvor za punjenje guma s vijkom i maticom. Za modele : (mora biti bubnja kočnice kočnice skuteri 10-inčni kotači)

Više detalja

Visina Proizvoda:
3cm
Dužina Proizvoda:
26cm
Tip Materijala:
Plastika
Težina Proizvoda:
0.2kg
Tip Elementa:
kotača
brend:
хонглуэ
Širina Elementa:
26cm
Nedavno

Izbor kupaca